Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Διονύσου για τις πληγείσες επιχειρήσεις

Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας στις 22.2.21, ως αποτέλεσμα των πρώτου κύκλου επαφών του ΕΣΔ ώστε αναζητήσει βοήθεια και να διεκδικήσει λύση από θεσμικά και κυβερνητικά όργανα για τις πληγείσες επιχειρήσεις από την κακοκαιρία Μήδεια, ενημερώνουμε ότι:
🔹Την Παρασκευή 26.2.21 και υπό το βάρος της ανάγκης εξεύρεσης λύσης πραγματοποιήσαμε έκτακτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Διονύσου Γ. Καλαφατέλη.
🔹Κατά τη συνάντηση:
◾️Ενημερωθήκαμε ότι οι πληγείσες επιχειρήσεις, βάσει ΚΥΑ, διεκδικούν την αποζημίωσή τους από την Περιφέρεια Αττικής και κατ’ επέκτασιν από το υπουργείο Οικονομικών, εφόσον οριοθετηθεί η περιοχή έκτακτης ανάγκης από την Πολιτική Προστασία.
◾️Τούτων δοθέντων, ενημερώσαμε το Δήμαρχο Διονύσου ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου αναλαμβάνει τη θεσμική πρωτοβουλία να συγκεντρώσει όλα τα αιτήματα καταγραφής ζημιών από τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες (μέλη του ΕΣΔ και μη) του Δήμου Διονύσου.
◾️Σε αυτή την πρωτοβουλία του ΕΣΔ ο Δήμαρχος δήλωσε αρωγός.
🔹Στόχος της ανάληψης της πρωτοβουλίας κινήσεων από τον ΕΣΔ είναι η έγκαιρη και συντεταγμένη προώθηση του αιτήματος της διεκδίκησης αποζημιώσεων για όλες τις πληγείσες επιχειρήσεις. Στόχος με λίγα λόγια είναι να κινηθούμε όλοι/ες μαζί με σύμπνοια και οργάνωση ώστε να ακουστεί το δίκαιο αίτημά μας εκεί που πρέπει, όπως πρέπει.
❗Προσκαλούμε τους/ις επιχειρηματίες και επαγγελματίες του Διονύσου να έρχονται σε επαφή με τον Εμπορικό Σύλλογο στη “Γραμμή Επικοινωνίας Μήδεια”:
📞 +30 6978164663
◾️Μέρες λειτουργίας: Δευτέρα 1.3.21-Τετάρτη 10.3.21
◾️Ώρες λειτουργίας: 9 π.μ.-8μ.μ.
Facebook Comments