Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε…

Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε…το θυμάστε; για τους παλαιοτέρους βεβαίως βεβαίως μιλάω…

Σλόγκαν παλιάς τηλεοπτικής διαφήμισης κι όταν λέμε παλιάς, εννοούμε δεκαετία 70&80 τότε που υπήρχαν δύο κανάλια  η ΕΙΡΤ και η ΥΕΝΕΔ.  ΑΖΑΞ με αμμωνιαζόλ.΄ Προφανώς η καλή μας φίλη και νοικοκυρά θυμήθηκε τη διαφήση και αποφάσισε να δράσει…

Τώρα δεν είναι σίγουρο αν χρησιμοποίησε το ίδιο προϊόν αλλά θα μπορούσε να μας πληροφορήσει σχετικά.

Έτσι λοιπόν η καλή μας δημότισσα χαρούμενη πάντα πήρε γάντια σκούπα φαράσι και ότι άλλο για την περίσταση και τράβηξε (όχι για Χίο) για παιδική χαρά κοντά στη ΔΕΗ στην Άνοιξη του δήμου Διονύσου, του μόνου δήμου με ανοιχτές ( όχι αγκαλιές) τις παιδικές χαρές….

Πιπέρι… ανοιχτές βεβαίως βεβαίως , πως λέμε μπάτε σκύλοι κλπ κλπ. κάπως έτσι λοιπόν αφού ήταν ορθάνοιχτη η παιδική χαρά η κυρία μπήκε και άρχισε την φασίνα…άσε που μόλις την πήραν χαμπάρι άλλες κυρίες είπαν κάτι για βάρδιες μπας και προλάβουν να καθαρίσουν και άλλες.

Άλλη κυρία  είπε:Σ ε άλλους Δήμους έχουν φτιάξει 20 παιδικές χαρές με λεφτά από χορηγίες και μόνο, χωρίς να τους κοστίσει 1€. Εμάς και θα μας στοιχίσουν όσο ένα σπίτι η καθεμία αν κρίνουμε από το ποσό που εγκρίθηκε για 7 παιδικές χαρές και παίζεται να προλάβουμε να τις δούμε σε 1-2 χρόνια! Αλλά κατά τα άλλα ο Δήμος τα έχει όλα υπό έλεγχο και είναι εχθροί όσοι τα λένε!

Μια άλλη: Αφού λοιπόν αγαπητέ Δημότη χρησιμοποιείς τις παιδικές χαρές του Δήμου σου με δική σου ευθύνη (!!!), με δική σου ευθύνη να τις καθαρίσεις κιόλας(!!!)…είπε ο Δήμος κι έφυγε τρέχοντας για να φωτογραφηθεί στην επόμενη εκδήλωση….

Από την δημοσίευση της Eleni Pyrpyli στην σελίδα της στο Facebook.

 

 

Facebook Comments