Την πλάτη γύρισαν οι Σταματιώτες στον Ζαμάνη

Εκδήλωση για την ενημέρωση των δημοτών για το θέμα των πλευρικών διοδίων ήταν προγραμματισμένη για χτες στην Σταμάτα , πλην όμως οι κάτοικοι δεν παρέστησαν εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για την εγκατάλειψη της περιοχής από την διοίκηση του δήμου.Έτσι αναβλήθηκε η εκδήλωση.
Εξάλλου αυτή η έντονη δυσαρέσκεια είναι η αιτία που αναγκάζει τον πρόεδρό της Βαγγέλη Πέππα να προτείνει την διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος για την αποχώρηση της κοινότητας από τον δήμο Διονύσου.
Εξάλλου όπως λένε πολλοί δημότες δεν συμφωνούν με τον λαϊκίστικο τρόπο που προσπαθεί η δημοτική αρχή να πείσει τους κατοίκους να ξεσηκωθούν εναντίον των διοδίων. Άλλωστε δύο χρόνια τώρα δεν έγινε καμιά ενέργεια ενημέρωσης ούτε οι αναγκαίες επαφές , ούτε οι απαραίτητες διεκδικήσεις