Ε.Πρωτοβουλία: Η (α)’’χρηστή’’ διοίκηση του κυρίου Ζαμάνη

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Δήμου Διονύσου,  Ενωτική Πρωτοβουλία, σχετικά με τις  πληρωμές των προέδρων των 2 ΝΠΔΔ του Δήμου Διονύσου  (ΘΕΣΠΙ,ΕΣΤΙΑ):

Η (α)’’χρηστή’’ διοίκηση του κυρίου Ζαμάνη

Πλέον τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα.

Ενώ οι απευθείας αναθέσεις, οι έκνομες συμφωνίες, οι φωτογραφικές προκηρύξεις διαγωνισμών-προμηθειών, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό με τη συνεχή υποστήριξη της πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων των Ανοιχτών Οριζόντων, η  (α)‘’χρηστή’’ διοίκηση του κυρίου Ζαμάνη έδωσε άλλο ένα παράδειγμα της ικανότητας της στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (30/5/2016).

 

Ο επικεφαλής της παράταξης μας κύριος Γιάννης Καλαφατέλης επισήμανε στο σώμα και στον Γενικό Γραμματέα του δήμου κύριο Χρηστάκη πως δεν υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που να ορίζει το ύψος της αμοιβής των προέδρων και των αντιπροέδρων του ΘΕΣΠΙ και της ΕΣΤΙΑΣ ή έστω επικαιροποίηση της απόφασης που υπήρχε από την προηγούμενη διοίκηση.

Δηλαδή επι 21 μήνες ο Δήμος Διονύσου την ευθύνη του οποίου έχει ο κύριος Ζαμάνης πληρώνει παράτυπα και παρανομα τους προέδρους και αντιπροέδρους των δύο Νομικών Προσώπων!

 

Αυτή είναι η χρηστή διοίκηση του κυρίου Ζαμάνη.Η ‘’υπεύθυνη’’ διοίκηση που κατά πάγια τακτική, όταν βρίσκεται προ των ευθυνών της προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες στους υπαλλήλους και στις υπηρεσίες του Δήμου του οποίου προΐσταντο!

 

Η παράταξη μας είχε δεσμευθεί εξαρχής πως δεν θα ακολουθούσε τη γραμμή της στείρας αντιπολίτευσης που χάραξε ο μέντορας του κυρίου Ζαμάνη και ακολούθησε πιστά και ο ίδιος , προκειμένου να παραχθεί έργο αλλά και να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα τα οποία δρομολόγησε η διοίκηση μας.

Όμως 21 μήνες μετά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές στη συνεχιζόμενη απαξίωση του Δήμου και των υπηρεσιών του.

 

Η Ενωτική Πρωτοβουλία θα ασκήσει όλα τα διαθέσιμα ένδικα μέσα προκειμένου να διεκδικήσει πρωτίστως  την επιστροφή των χρημάτων που έχουν παράνομα καταβληθεί έως σήμερα (περίπου 35.000€) αλλά και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

 

Ανοχή τέλος καθώς ως γνωστόν ‘’Ο σιωπών συναινεί’’.

 

 

Γραφείο Τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλίας

 

Facebook Comments