Ε.Πρωτοβουλία:Η (αν)ίκανη διοίκηση του κυρίου Ζαμάνη

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Δήμου Διονύσου,  Ενωτική Πρωτοβουλία, σχετικά με τις  πληρωμές των προέδρων των 2 ΝΠΔΔ του Δήμου Διονύσου  (ΘΕΣΠΙ,ΕΣΤΙΑ) και όσων ντροπιαστικών γεγονότων με την ανοχή του δημάρχου και του προέδρου του Δ.Σ. συνέβησαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο:

Είναι φανερό ότι η καταγγελία μας για την επί 21 μήνες παράνομη πληρωμή των προέδρων και αντιπροέδρων των Νομικών Προσώπων, έχει δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό στην δημοτική αρχή.

Πολλά στελέχη της, στην προοπτική να επιστρέψουν χρήματα εξ αιτίας της ανικανότητάς της, έχουν στην κυριολεξία χάσει τον ύπνο τους.

Για αυτό άλλωστε με τη χτεσινή του ανακοίνωση αλλά και την παρέμβαση του στο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Ζαμάνης επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στους θιγόμενους δημοτικούς του συμβούλους.
Ισχυρίζεται ο κ. Ζαμάνης ότι οι αποφάσεις που είχαν ληφθεί επί των ημερών μας είναι ακόμα σε ισχύ.

Λάθος!

Τον διαψεύδει ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας, που σωστά διαβεβαίωσε το δημοτικό συμβούλιο, ότι ως νέα διοίκηση έπρεπε να έχει τις ψηφίσει εκ νέου, βάσει Νόμου.
Επίσης ισχυρίζεται ο κ. Ζαμάνης ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση προσφυγής του δήμου στη δικαιοσύνη για την επιστροφή των χρημάτων από τους δημοτικούς συμβούλους αφού προκειμένου να διατηρήσει τη συνοχή της ομάδας του, επιλέγει να βαδίσει τον ολισθηρό δρόμο της μη νομιμότητας.

Και πάλι λάθος!

Του θυμίζουμε ότι εάν μέχρι τώρα δεν γνώριζε, αν και όφειλε, τώρα γνωρίζει…..!
Τέλος, θα συμβουλεύαμε τον συντάκτη της ανακοίνωσης να είναι πιο φειδωλός με εννοιολογικούς αστεϊσμούς, ειδικά όταν αποδεδειγμένα δεν έχει την ικανότητα να το κάνει.

Ενημερώστε κύριε Ζαμάνη τον συντάκτη της ανακοίνωσης σας πως ένας χαρακτηρισμός δεν έχει «εκδότη» για να του επιστραφεί, όπως αναφέρει. Έχει αποστολέα και παραλήπτη.

Εκδότη, και μάλιστα αφερέγγυο, όπως γνωρίζουν πλέον όλοι, έχουν οι ακάλυπτες επιταγές και τα διαμαρτυρημένα γραμμάτια, δυστυχώς για εσάς είναι πολλά.

 

Σημείωση:H ποιότητα, το ήθος και η συμπεριφορά του προέδρου της ΕΣΤΙΑΣ κυρίου Στάικου μας είναι γνωστή εδώ και χρόνια.

Πλέον έχουμε και δείγμα της ποιότητας και του ήθους του κυρίου Ζαμάνη ο οποίος με την δήλωση του εχθές ουσιαστικά την νομιμοποίησε.

 

Γραφείο Τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλίας

 

Facebook Comments