Άσκηση εκκένωσης Σχολικών Μονάδων

13Το 1ο ΕΠΑΛ Διονύσου ” ΖΗΝΩΝ ” σε συνεργασία με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου καθώς και με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς, πραγματοποίησαν ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ των Σχολικών Μονάδων (πρώην Εκπαιδευτηρίων Καργάκου) όπου και συστεγάζονται.

Η εκκένωση των κτηρίων πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή των Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπυρόσβεσης και Διάσωσης Κλιμακίου Ροδόπολης καθώς και της Ομάδας ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας. Η άσκηση στέφθηκε με επιτυχία , καθώς το σύνολο των μαθητών τόσο του ΕΠΑΛ ,όσο και των Δημοτικών σχολείων, εξήλθαν συντεταγμένα και ψύχραιμα σε χρόνο μόλις τεσσάρων λεπτών όπως καταγράφηκε από τους παρατηρητές της άσκησης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων κινήθηκαν με υποδειγματικό τρόπο και η καταμέτρηση των μαθητών έγινε ταχύτατα από το σύνολο των Εκπαιδευτικών όλων των σχολείων και πως η άσκηση έγινε χωρίς προειδοποίηση στους συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε θερμά το Κλιμάκιο Ροδόπολης και την ομάδα ΔΙΑΣ για την βοήθεια στην πραγματοποίηση της άσκησης αυτής καθώς και όλους όσους συμμετείχαν σ΄ αυτή, μαθητές και Εκπαιδευτικούς. Συγχαρητήρια σε όλους.

Facebook Comments