17η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

 Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 19-5-2016 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων για το έργο «Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και των συνδέσεων των ακινήτων στην 1η και 7η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων», συνολικού προϋπολογισμού 858.909,52 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Ερμ. Κυπριανίδου)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αιγάλεω για το έργο «Επισκευή – Ενίσχυση αίθουσας ενόργανης γυμναστικής αποδυτηρίων και γραφείων του Δημοτικού Κέντρου Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω» συνολικού προϋπολογισμού 244.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ Μ.Τ. ΜΕΧΡΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ», συνολικού προϋπολογισμού 60.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%, εργολαβικού οφέλους, αναθεωρήσεων και απρόβλεπτων).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καπάταης)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης συνολικού ποσού 986.160,00 € και επιμερισμός του ανά δικαιούχο του προγράμματος «Διάθεση ειδών λαϊκών αγορών σε ευπαθείς ομάδες».

(Εισηγητές η Αντιπεριφερειάρχης κα Αικ. Θανοπούλου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) βιομηχανικής μονάδας κατασκευής αμαξωμάτων και συναρμολόγησης πλαισίων λεωφορείων, φορτηγών αυτοκινήτων, μοτοσικλετών & συνεργείου επισκευής και συντήρησης συνήθων – μεγάλων και βαρέων οχημάτων με ειδικότητες φανοποιού – βαφέα της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε που βρίσκεται στο ΒΙ.ΠΑ Μαγούλας, στη θέση Πάτημα, στη Μαγούλα Αττικής του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την εκμετάλλευση μεταλλείου σιδηρονικελιούχων μεταλλευμάτων (λατερίτη), στη θέση «Κακή Ράχη», Δ. Ασπροπύργου, Ν. Αττικής, από την «ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.».

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)

  1. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 381/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τη χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς Πετρούπολης (ημέρα Παρασκευή) της Δ’ Αθηνών του Δήμου Πετρούπολης.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης)

 

 

                                                                                

 

Facebook Comments