Ο Σ.Π.Α.Π. υποστηρικτής του Αγώνα Δρόμου Penteli Trace που διοργανώθηκε στην Πεντέλη

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) στήριξε έμπρακτα με ομάδα εθελοντών και εργαζομένων, οχήματα και εξοπλισμό την διοργάνωση του Αγώνα Δρόμου Penteli Trace που διοργανώθηκε στην Πεντέλη, την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Ο αγώνας Penteli Trace πραγματοποιήθηκε για πρώτη και η διαδρομή ξεκίνησε από την Παλαιά Πεντέλη στην πλατεία της Αγίας Τριάδας, πέρασε από την Μονή Αγίων Ασωμάτων, τα Λατομεία αλλά και την Σπηλιά Νταβέλη, τα δύο μικρά εκκλησάκια του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Σπυρίδωνα  και την «Λίμνη των Νυμφών».

IMG_2456  IMG_2452

Με την ευκαιρία του αγώνα, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Ο ΣΠΑΠ όπως και την περασμένη χρονιά, έτσι και εφέτος το καλοκαίρι, εκτός από τις εθελοντικές δράσεις και τις δράσεις αντιπυρικής πρόληψης, άμεσης επέμβασης και πολιτικής προστασίας συμμετέχει ενεργά και σε κοινωνικές ή αθλητικές δράσεις που διοργανώνονται στα όρια των Δήμων μελών του, βοηθώντας σε όποιο τομέα είναι αναγκαίο ή του ζητηθεί.

IMG_2747  IMG_2813  IMG_2829

Όλοι εμείς διοίκηση, εργαζόμενοι και εθελοντές του ΣΠΑΠ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να συμμετέχουμε σε ανάλογες δράσεις, διότι πιστεύουμε ότι οι καλύτερες συνθήκες ζωής που πασχίζουμε να δημιουργήσουμε προστατεύοντας το περιβάλλον, περνούν και μέσα από τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά μας προς τους συνανθρώπους μας. Ο σημερινός αγώνας δρόμου εκτός από ένα αθλητικό γεγονός, είναι παράλληλα μία ευκαιρία ανάδειξης και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Πεντέλης, αφού περνά από τη Σπηλιά Νταβέλη, από τη Λίμνη των Νυμφών και την Οδό Λιθαγωγίας, τους Άγιους Ασώματους και άλλα σημεία που κάνουν το Πεντελικό βουνό γνωστό όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τη σημερινή διαδρομή που αναδεικνύει πολιτιστικά το Πεντελικό και ένα ευχαριστώ για τους εθελοντές και εργαζομένους του Συνδέσμου, για την προσφορά και το ζήλο που επιδεικνύουν σε κάθε δράση που διοργανώνουμε, συμμετέχουμε ή υποστηρίζουμε».

Facebook Comments