Έξι μήνες φυλακή στον εφοπλιστή Πετράκη για το ξύλο στην Αλεξία Έβερτ

evert_petrakiΑφορμή της επίθεσης του εφοπλιστή στην Αλεξία Έβερτ, κόρη του π.Προέδρου  της Ν.Δ, Μιλτιάδη Έβερτ, ήταν το… τσακισμένο φτερό μιας Ferrari

Ο νεαρός εφοπλιστής καταδικάστηκε χθες απο το Γ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε έξι μήνες φυλάκιση για τον ξυλοδαρμό της Αλεξίας Έβερτ πριν απο τέσσερα χρόνια στο Κολωνάκι

Αφορμή της επίθεσης του εφοπλιστή στην Αλεξία Έβερτ, κόρη του εκλιπόντος στελέχους της Ν.Δ, Μιλτιάδη Έβερτ, ήταν το… τσακισμένο φτερό μιας Ferrari.

Η Αλεξία Έβερτ είχε την ατυχία να τρακάρει με το αυτοκίνητο της το super car του εφοπλιστή, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι.

Στην θέση του οδηγού βρισκόταν ο σωματοφύλακας του επιχειρηματία, ο οποίος περίμενε τον Πετράκη και την τότε σύντροφο του για να τους μεταφέρει στο σπίτι τους.

Όταν το αυτοκίνητο της Αλεξίας Έβερτ προσέκρουσε στο αριστερό φτερό της Ferrari του εφοπλιστή, ο σωματοφύλακας του τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο για να τον ενημερώσει.

Τότε ο εφοπλιστής κατέβηκε από παρακείμενο κτίριο σε έξαλλη κατάσταση απειλώντας Θεούς και δαίμονες για το στραπατσαρισμένο φτερό της πανάκριβης Ferrari.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε χθες στο δικαστήριο η Αλεξία Έβερτ, “ο Πετράκης την έσπρωξε και την πέταξε βίαια κάτω στην άσφαλτο, ενώ ταυτόχρονα την κλώτσησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:www.protothema.gr

Facebook Comments