Επιστολή Πούτιν σε Τραμπ

epaselect epa05634154 A billboard by pro-Serbian movement shows the image US President-elect Donald Trump and Russian President Vladimir Putin as a truck drives past in the town of Danilovgrad, Montenegro, 16 November 2016. Presidents Donald Trump and Vladimir Putin spoke by phone of better relations in the future between Washington and Moscow on 15 November.  EPA/BORIS PEJOVIC

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με μια επιστολή που απέστειλε νωρίτερα μέσα στον μήνα προς τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε την ελπίδα του για αποκατάσταση της διμερούς συνεργασίας Ρωσίας?ΗΠΑ και την αναβάθμιση της σε ένα “νέο επίπεδο”.

“Ελπίζω ότι θα είμαστε σε θέση ?ενεργώντας με ένα εποικοδομητικό και ρεαλιστικό τρόπο? να πραγματοποιήσουμε πραγματικά βήματα προς την αποκατάσταση του πλαισίου της διμερούς συνεργασίας μας σε διάφορα ζητήματα καθώς και να αναβαθμίσουμε την συνεργασία μας στην διεθνή σκηνή σε ένα ποιοτικά νέο επίπεδο”, έγραψε ο Πούτιν σε επιστολή του στις 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την ομάδα του Ρεπουμπλικάνου η οποία έχει επιφορτιστεί με τη διαδικασία μεταβίβασης της εξουσίας.

Ο Τραμπ, με ανακοίνωση που συνόδευε την δημοσίευση της επιστολής, τόνισε πως ελπίζει οι δύο χώρες να “ανταποκριθούν σε αυτές τις σκέψεις”, παρά να “χρειαστεί να ακολουθήσουν μια διαφορετική οδό”.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Facebook Comments