Η Χ. Κλίντον ακύρωσε την προεκλογική εκστρατεία της στην Καλιφόρνια

EPA/CRISTOBAL HERRERA

Η Χίλαρι Κλίντον, προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών ακύρωσε προγραμματισμένη προεκλογική εκστρατεία της στην Καλιφόρνια, μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από πνευμονία, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της προεκλογικής εκστρατείας της.

«Της δόθηκε αντιβίωση και η συμβουλή να ξεκουραστεί και να αλλάξει το πρόγραμμά της. Ενώ βρισκόταν στην τελετή σήμερα το πρωί, υπέστη θερμοπληξία και αφυδάτωση. Την έχω μόλις εξετάσει και τώρα έχει ενυδατωθεί και ανακάμπτει πολύ καλά», δήλωσε η προσωπική της γιατρόςΛίσα Μπάρντακ.

Η Κλίντον είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει για την Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, προκειμένου να πραγματοποιήσει διήμερη προεκλογική εκστρατεία, στη διάρκεια της οποίας, θα συμμετείχε σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων, αλλά και θα πραγματοποιούσε κεντρική πολιτική ομιλία, με θέμα την αμερικανική οικονομία.

Η 68χρονη υποψήφια αποχώρησε απότομα από την εκδήλωση στη Νέα Υόρκη ενώ ένα βίντεο που τη δείχνει έτοιμη να πέσει κάτω, έκανε το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας νέο όργιο φημών για την κατάσταση της υγείας της. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει το χθεσινό περιστατικό.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ,ΕΡΤ

Facebook Comments